Ercan Doğan Ortaokulu


Vizyon: Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendini gerçekleştiren, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, farklılıkları zenginlik kabul eden, çağdaş ve demokratik bireyler yetişsin. Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde bir üst öğrenime ve hayata hazırlamak, Çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek, Öğrencilerimizi ruh ve beden sağlığı yerinde kendisine güvenen, azimli, girişimci, sorunlarının üstesinden gelebilen mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:40
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: İlçemiz köylerinde ikamet eden öğrencilerimiz taşımalı eğitim kapsamında okulumuza servis ile gelmektedir.
Sportif Etkinlikler: Okulumuz, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü koordineli olarak çalışarak öğrencilerimize sportif kurslar açmaktadır. Son yıllarda futbol, voleybol ve atletizm gibi alanlarda kurumumuzun birçok başarısı bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 428 561 2355

Belgegeçer - (428) 561 2355

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ercandoganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hozat/TUNCELİ

Öğretmen :19
Öğrenci :118
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Hozat/TUNCELİ

Ulaşım İlçe merkezinin her yerinden yaya olarak okulumuza ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi 46 Km olup günde iki kere minibüs seferi vardır İlçe Merkezine 0 Km Elazığ´a 70 km uzakta olup saat başı minibüs seferleri vardır.